Historie značky je delší jak 150 let. Roku 1862 vystavila firma lihovar.
Roku 1926 přidala firma výstavbu konzervárny Pierrem a Benoîtem
Bonduelle. Rok 1947 byl důležitý pro vytvoření nám již
známé značky Bonduelle. Roku 1968 uvedla firma na trh
mraženou zeleninu. V roce 1991 vznikla v Praze Bonduelle spol. s r.o. jako
dceřiná společnost francouzské firmy Bonduelle. Firma nyní
nabízí výrobky ve více než 80 zemích světa např. v Itálii, Velké
Británii, Polsku, Rusku, Belgii, Dánsku, Brazílii, Slovensku aj.
Firma Bonduelle nabízí křehkou, svěží a voňavou
zeleninu. Zelenina firmy Bonduelle je zpracovávána ihned po
sklizni. Tím uchová co největší množství vitaminů a minerálů.
Značka Bonduelle je také v České republice partnerem
Asociace kuchařů a cukrářů ČR.
Mražená a sterilizovaná zelenina skvělé a lahodné chuti je to pravé
pro Vaše vaření. A nejen to. Po prvním ochutnání si ji oblíbíte a
nebudete chtít nic jiného. Nechte rozplynout na jazyku skvělý hrášek,
kukuřici či žampiony. Do sortimentu sterilizované zeleniny řadí
Bonduelle např. hrášek, hrášek s mrkví, fazolové lusky,
kukuřici, cizrnu, čočku, bílé fazole, červené fazole, klíčky, zelené a
černé olivy aj. V mraženém sortimentu Bonduelle nabízí
jemnou kukuřici, kukuřičné klasy, hrášek, brokolici, květák, špenát
krájený i porcovaný, žampiony, mrkev aj.
Bonduelle je prodávána v prodejně Globus či Billa.