Sportisimo, Hradec Králové, Víta Nejedlého 1063

Sportisimo
775 705 603 hradeckralove@sportisimo.cz Zobrazit na mapě


Upozorňujeme, že otevírací doba se může o svátcích lišit.

Pokud sháníte kvalitní sportovní vybavení, oblečení anebo obuv, tak pro Vás máme skvělý tip. Navštivte prodejnu sítě Sportisimo a uvidíte, že z rozsáhlé nabídky sportovního zboží si určitě vyberete.

Jedna z prodejen sítě Sportisimo se nachází také v Hradci Králové, a to v nákupním centru EuroCenter Hradec Králové. V sortimentu obchodu Sportisimo Hradec Králové na Vás čeká široký výběr pánského, dámského i dětské oblečení pro sport i volný čas. Dále zde můžete koupit také obuv, a to například běžeckou obuv, kopačky, sálové boty i další. V sortimentu sportovního vybavení najdete jízdní kola, inline brusle, tenisové rakety anebo třeba gymnastický míč.

Sportisimo také provozuje vlastní eshop. Zboží si tak můžete objednat i z pohodlí domova. Na internetových stránkách Sportisimo.cz si můžete prohlédnout také akční leták. Ten vždy obsahuje zajímavé slevy a akce.

Prodávané značky Adresa a mapa Otevírací doba Zobrazit obchody z EuroCenter Hradec Králové Pobočky Sportisimo v ČR
Aby byly naše stránky co nejlepší a nejbezpečnější, využíváme technologii cookies. Používáním našich stránek souhlasíte s jejich použitím.

GDPR